Art deco dukkehus samt et moderne dukkehus

man, maj 3, 2010

Dukkehuse, Lav-Det-Selv

Art deco dukkehus samt et moderne dukkehus

Efter Farum messe, og min store oprydning, har jeg fundet ud af at mine store indkøb af miniature, har jeg selv lukket for, egentlig har man jo det meste, eller man kan selv lave tingene, jeg nået frem til at alt det der ligger alle steder og måske kunne bruges engang, skulle væk, 6 klare sække blev det til, vi må ikke bruge de sorte mere, dem på miljø stationen siger at vi er blevet bedre til at sortere.
Oprydningen har givet en masse tid og luft omkring hobbyen,
Derfor er tiden moden til at lave et nyt dukkehus fra bunden,
Inden jeg begynder med det store indkøb af mdf plader, har jeg lavet to modeller, det moderne hus er 100 cm. bred 80 høj 33 cm. dyb
Art deco huset er 80 cm. høj 80 cm. Bred høj 33 cm dyb.
Kig forbi en gang imellem, for at se hvordan det skrider frem.

Bookmark and Share

Artikel skrevet af:

- hvem har skrevet 42 indlæg på Dukkehussiden.dk.


Kontakt forfatteren